Powered By Blogger

dissabte, 11 d’octubre del 2014

Travessa Serra del Catllaràs : 25-26 d'Octubre

Hola a tothom,

La serra de Catllaràs és un raconet muntanyós de relleus abruptes que trobem dins de la comarca del Berguedà. Els nombrosos boscos de pi roig que emmantellen els vessants nord de la serra li han valgut el qualificatiu de la "Suïssa catalana". Dins d'aquest espai natural s'amaga un petit tresor que només es troba en certs indrets del Pirineu, l'edelweiss o flor de neu.
Després d'aquesta breu introducció per situar el marc geogràfic on transcorre la travessa, anem al gra i passem a detallar el recorregut, donant xifres de distàncies i desnivells. Aquesta vegada m'he portat bé ;-)

Flor de neu

Dissabte 25
Sant Jaume de Frontanyà-collada de les Saleres-collada de les Lloberes-Sant Julià de Cosp-coll Jovell-Cap dels Rocs-Sant Romà de la Clusa
Distància : 13 kms ; Desnivells : +1.068 m./-786 m.

Diumenge 26
Sant Romà de la Clusa-collada del Pla de l'Orri-Pla del Catllaràs-serrat de Corró-Grau Pedris-Cap del Puig Lluent-collada de Fajabranca-coll de Creu Melosa-Pla del Cingle-Sant Jaume de Frontanyà
Distància : 12.5 kms ; Desnivells : +640 m./-925 m.
La pernoctació serà al refugi de la Clusa, situat en un lloc molt maco. La mitjà pensió val 39 euros + 2.5 dutxa. Caldrà portar el sac. M'ha comentat el guarda que els productes són de l'hort i que no passarem gana. Tot i que ja he fet una pre-reserva per 10 persones, l'idea seria tancar l'inscripció el cap de setmana  vinent. Aquells que vulgueu venir només un dia, també hi hauria possibilitat.

Doncs res, qui m'acompanya a recórrer aquests paratges encisadors del Berguedà?

1 comentari:

Andy ha dit...

Hola Jordi!

Tiene muy buena pinta!
Nos apuntamos.
Cuanta con nosotros.

Saludos,
Andy