Powered By Blogger

dijous, 29 de gener del 2015

ASSEMBLEA 2015 - 15 ANYS DE CAM BASE!!!

Estem començant a planificar l'Assemblea d'aquest any. Com ja vam fer l'any passat l'Assemblea la farem a mitjans de maig, en principi en una casa diferent a la del 2014. Tan aviat tinguem confirmació del cap de setmana i de la casa on anirem ho comunicarem a tothom.

Aquest any és un any molt especial, celebrem els 15 anys de la fundació de CAM BASE, a més coincideix en que va ser també al mes de maig. I per això volem que aquesta Assemblea sigui especial. D'entre d'altres coses hem tingut dos idees que ens fan especial il·lusió.

Per un costat volem fer una edició especial del butlletí de CAM BASE i per això us convidem i us animem a que ens envieu (al correu electrònic de CAM BASE) articles vostres sobre els temes que vulgueu, això si, relacionats amb CAM BASE. Igualment qui estigui interessat en col·laborar i ajudar en la maquetació i l'edició del butlletí ens ho comuniqui per correu electrònic, ens anirà molt bé. No hem limitat l'extensió dels articles, per tal que disposeu de la màxima llibertat creativa. Feu un bon ús, qui ho utilitzi, d'imatges, gràfics, etc.

Per altra banda volem fer una presentació/exposició de fotografies històriques de CAM BASE. Ens agradaria poder fer un recull de fotos dels diferents anys, per tal de veure com hem evolucionat. No es tracta, aquest cop, de les fotos més espectaculars de l'any 2014, sinó de les més emblemàtiques, simbòliques i per que no divertides de la nostra història. Pensem que pot quedar molt bé. Tampoc hem posat límit de fotos per persona, malgrat farem una tria de les fotos que finalment incloguem a la presentació. Si teniu moltes fotos podeu enviar un enllaç de DROPBOX o Google Drive, sinó també ho envieu al correu de CAM BASE.

Ja que aquests dos temes portaran molta feina us demanem ens aneu enviant tant les fotos com els articles com a màxim fins al 20 de març.

Fins aviat!