Powered By Blogger

diumenge, 21 de juny del 2015

27-28 de Juny : Carenejant pels voltants de Núria

Hola a tothom,

Qui no coneix el santuari de Núria i el seu entorn privilegiat? Suposo que la majoria de vosaltres segur que heu seguit algun dels nombrosos camins que s'enfilen als cims que coronen aquest sector del Pirineu Oriental, Puigmal, Noucreus, Noufonts, Torreneules, pic de Finestrelles...Jo, us proposo una sortida de cap de setmana per recórrer un camí entre Núria i el refugi de Coma de Vaca, i gaudir de les panoràmiques que ens ofereixen les carenes entre Núria i el coll de la Marrana, seguint el GR11, i la que s'estèn entre aquest darrer coll i el coll dels Tres Pics, en direcció al cim del Balandrau. Aprofitarem el refugi de Coma de Vaca per pernoctar i tornarem a Queralbs pel sender que segueix les gorges del Freser. El banyet està assegurat!

Puig de les Borregues
Dissabte

Núria - Pic de la Fossa del Gegant - Coll de Tirapits - Coll de la Marrana - Puig de les Borregues - Pic de Fontlletera - Coll de Tres Pics - Refugi de Coma de Vaca
Dist. : 18 kms ; Desnivell : + 1.390 mts / - 1.375 mts

Diumenge

Refugi de Coma de Vaca - Gorges del Freser - Queralbs
Dist. : 7.3 kms ; Desnivell : +219 mts / - 1.020 mts


L'inici de l'excursió és al santuari de Núria, pel que hauríem d'agafar el primer cremallera del dissabte, que és a les 8:10h i arriba a Núria a les 8:30h. De Barcelona a Núria hi a la vora de dues hores de cotxe, pel que s'haurà de matinar de valent. O seria possible, pels que vulguin, fer nit en algun poble més aprop per no haver de fer el 'madrugón'.

Aquells de vosaltres que estigueu interessats digue-ho fins dimecres per tal de poder fer la reserva al refugi de Coma de Vaca.

Animeu-vos i regaleu-vos unes vistes d'ocell magnífiques!






1 comentari:

Yolanda ha dit...

M'interessa, no he estat MAI a Núria i aquesta zona sempre ha coincidit que no podia quan s'hi ha organitzat sortida.

Esperem que hi hagi més participants...

Ja direu :)!

PD: Saps quant val el refugi per FECs i no FECs...?