Powered By Blogger

dilluns, 6 de juliol del 2020

Dissabte 11 juliol : Sortida amb bany refrescant

Hola a tothom,

Després del parèntesi de propostes de muntanya provocades pel Covid-19 la secció de senders torna a la càrrega amb una sortida a la Garrotxa amb banyet inclòs, una cloenda perfecte per fer passar la calor de l'estiu. 
El lloc escollit per l'excursió és el poble de Sant Feliu de Pallerols i l'indret del bany serà una de les gorgues que es troben durant el curs del riu Brugent al seu pas per les Planes d'Hostoles. Aquest any i amb motiu de limitar l'aforament a les diferents gorgues del municipi de les Planes, l'ajuntament ha ideat una taxa de 3€ per persona i és obligatori fer-ne la reserva prèvia a través de la pàgina https://www.fundacioemys.org/experiencies/gorgslesplanes/. Els que decidiu venir a la sortida no us encanteu gaire perquè aquestes piscines naturals estan força concorregudes en cap de setmana i quan s'arriba al nombre de 200 reserves ho tanquen.

Gorga de la Plana
La sortida està pensada per uns 11 kms i 650 metres de desnivell. Iniciarem el recorregut a Sant Feliu i farem una pujada directe al santuari de la Salut, salvant prop de 550 metres de cop però que, una vegada dalt, ja ens haurem tret el més costós de l'itinerari. Després ens arribarem al coll de Condreu tot passant per l'indret de les Roques Encantades, un lloc on cal aturar-s'hi per admirar les enormes pedres que s'hi assenten. Una vegada al coll seguirem el nostre descens que ens portarà a les runes de l'ermita de Sant Pere Sacosta i més tard per la masia del Grèvol per acabar de nou a Sant Feliu.

L'hora de trobada serà a les 7h a Fabra i Puig o a la caseta d'informació, antiga estació, de Sant Feliu de Pallerols a les 8:30h. Sobre les 10h farem la pause-esmorzar al santuari aquells que no ho hàgiu fet abans. El dinar serà en ruta abans del bany perquè no està permès menjar al cantó de les gorgues. Crec que ja està tot dit. Important, porteu litre i mig d'aigua mínim per hidratar-vos correctament. Sembla ser que aquest dissabte no està prevista una calorada però el bosc està força humit i es sua considerablement.
Animeu-vos!

3 comentaris:

Andy ha dit...

Bon dia Jordi!
Gracias por la propuesta!
Yo no podré asistir!
Dori confirmará luego!
Que vaya todo muy bien!
Saludos,
Andy

Unknown ha dit...

Yo vaig a la excursió i ja he pagat los 3€ ja parlarem de les places de cotxe

Dori ha dit...

Una excursion muy chula y memorable!!! El guia fantastico!