Powered By Blogger

dimecres, 28 de febrer del 2024

2 de març : Fent un volt per l'Argentera

Hola a tothom,

Ja portava massa  temps des de la darrera excursió que vaig organitzar dins de Cam Base, oi? La veritat és que sí, una mica més de tres mesos!! Com diria en Núñez, "és motiu de cese, eh?". Bromes apart, l'important és tornar i fer-ho amb noves i engrescadores propostes. I això és el que us porto, una sortida curteta, però "disfrutona" que diria el nostre amic en Josep, amb prous al.licients per no avorrir-nos durant l'itinerari. I em preguntareu, on es desenvoluparà la nostra activitat excursionista? Doncs pels voltants d'un petit poblet del Baix Camp que és diu l'Argentera, molt proper ja al Priorat.

La descripció de la sortida la trobareu a l'enllaç del wikiloc :

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/210529-largentera-els-estrets-bosc-bruixes-pas-gatameu-l-alzinar-les-pedrisses-coll-foradada-74379267

Qui vulgui passar un dia "de por", només cal que s'apunti a la sortida. Lo de la "por" ho entendreu quan mireu la ressenya de l'excursió i les fotos al wikiloc.

Punt de trobada : 8h a Fabra i Puig i a les 10h a l'Argentera. Caldrà portar dinar. Ah, Andy, "no hi ha aigua pel camí" ;-)

Detalls de darrera hora al grup de whatsapp que crearé a tal efecte.

Una abraçada! 

1 comentari:

Andy ha dit...

Gracias Jordi! 👍
Dori y yo nos apuntamos!
Llevaré la cantimplora! :)
💪🏼💪🏼